Efkan Ala: Partiye yeni katılımlar olacak

AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, partinin 23. kuruluş yıldönümü nedeniyle 14 Ağustos’ta yapılacak kutlama programında AK Parti’ye katılımların olacağını söyledi.     AA’ya bilgi veren Efkan Ala, AK Parti.’ Vizyonumuz paylaşılacak. AK Parti’nin Türk siyasi hayatındaki dominant rolünün, aslında başarıdan başarıya koşması ve kendisiyle yarışıyor olmasının hem bizim siyasetimize hem de bizi izleyen gönül coğrafyamızdaki ülkelerin siyasetine çok önemli katkılar sunduğu kanaatindeyiz. Bu şuur ve sorumluluğun bilinci içerisinde o programları yapıyoruz.” AK Parti öncesinde siyaset, sistemin periferisindeydi. Siyaseti, sistemin merkezine oturtan AK Parti oldu. Bu bir paradigma değişimidir. 📌…

Anma Birecik Birecik Belediye Başkanı Büyükşehir GÜNDEM 

AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, partinin 23. kuruluş yıldönümü nedeniyle 14 Ağustos’ta yapılacak kutlama programında AK Parti’ye katılımların olacağını söyledi.

 

 

AA’ya bilgi veren Efkan Ala, AK Parti.’ Vizyonumuz paylaşılacak. AK Parti’nin Türk siyasi hayatındaki dominant rolünün, aslında başarıdan başarıya koşması ve kendisiyle yarışıyor olmasının hem bizim siyasetimize hem de bizi izleyen gönül coğrafyamızdaki ülkelerin siyasetine çok önemli katkılar sunduğu kanaatindeyiz. Bu şuur ve sorumluluğun bilinci içerisinde o programları yapıyoruz.”

AK Parti öncesinde siyaset, sistemin periferisindeydi. Siyaseti, sistemin merkezine oturtan AK Parti oldu. Bu bir paradigma değişimidir.

Önerilen Haberler

Leave a Comment